EDUCATIE

COLOR STARTER

In deze training leer je alle ins en outs met betrekking tot de kleuren van Hipertin. De training bestaat uit het eerste gedeelte betaat uit theorie, gevolgd door een lunch om daarna de modellen te gaan kleuren. Daarna zullen de resultaten besproken worden.

Kosten:  gratis (bij niet afmelden binnen 72uur zal er € 25,- in rekening worden gebracht)

Data: 

15 januari 2017, Driebruggen 

15 maart 2017, Driebruggen


CURL CONTROL

In deze training leer je alle facetten om gekruld haar op de juiste manier te knippen en te verzorgen. De training bestaat uit het eerste gedeelte betaat uit theorie, gevolgd door een lunch om daarna de modellen te gaan kleuren. Daarna zullen de resultaten besproken worden.

Kosten: € 69 (kan niet worden geannuleerd)

Data: nog onbekend

PRODUCT TRAINING FINNLEY'S

In deze training leer je alle ingrediënten en de producten kennen van het merk Finnley's. Daarnaast zullen we je nog wat tips mee geven omtrent effectief advisierren.

Kosten: gratis (bij niet afmelden binnen 72uur zal er € 25,- in rekening worden gebracht)

Data: nog onbekend

COLOR EXPERT

Je werkt inmiddels al met de kleuren van Hipertin en wil nu alles weten. In deze training wordt je meegenomen om alle details, mogelijkheden en oplossingen te leren beheersen van de kleuren van Hipertin. De training bestaat uit het eerste gedeelte betaat uit theorie, gevolgd door een lunch om daarna de modellen te gaan kleuren. Daarna zullen de resultaten besproken worden.

Kosten: € 35 (bij niet afmelden binnen 72uur zal er € 25,- in rekening worden gebracht)

Data: 

12 maart 2017, Driebruggen

MANAGEMENT

In deze training leer je alle facetten om de man optimaal te scheren en te verzorgen op traditionele manier. De training bestaat uit het eerste gedeelte betaat uit theorie, gevolgd door een lunch om daarna de modellen te gaan kleuren. Daarna zullen de resultaten besproken worden.

Kosten: € 69 (kan niet worden geannuleerd)

Data: nog onbekend