Over ons

Welkom bij Salon Partners, dé partner voor kappers! Wij zijn trots om de merken Finnley's, Mr. Finnley's, RETURN en TAHE te vertegenwoordigen. Als exclusieve fabrikant en distributeur bieden wij een uitgebreid assortiment aan kleur-, styling- en verzorgingsproducten die speciaal zijn ontwikkeld voor kappers.

Ontdek de unieke wereld van Finnley's, waar kleur, styling en verzorging samenkomen in een breed scala aan producten. Verwen jezelf of je klanten met de exclusieve herenlijn van Mr. FInnley's, speciaal ontworpen om aan de wensen van de moderne man te voldoen.

Voor kappers die streven naar kwaliteit en vakmanschap, biedt RETURN een assortiment hoogwaardige kappersscharen. Deze scharen zijn zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om jouw knipervaring naar een hoger niveau te tillen.

En vergeet niet ons Spaanse organic merk, TAHE, te ontdekken. Met een assortiment kleur-, styling- en verzorgingsproducten biedt TAHE een natuurlijke en duurzame benadering van haarverzorging.

Bij Salon Partners geloven we in exclusiviteit. Onze merken Finnley's, Mr. Finnley's en RETURN zijn niet online verkrijgbaar en zijn alleen beschikbaar bij geselecteerde kappers. We zijn er trots op dat we samenwerken met professionals zoals jij, om de beste producten en service te bieden die jouw salon onderscheiden.

Dus, waarom zou je genoegen nemen met minder? Sluit je aan bij Salon Partners en ervaar de kracht van exclusieve merken die jouw kappersbedrijf naar nieuwe hoogten tillen. Want bij Salon Partners zeggen we niet zomaar dat we Salon Partners zijn, we bewijzen het elke dag opnieuw....