Over ons

Whats in a name...

Vrijdagochtend in de auto, al rijdend richting de salon voor een lekkere drukke dag. Gaan de foto's van collega's welke gedeeld werden op facebook (www.facebook.com/salonpartners) door mijn hoofd en bedenk me dat ik die ene tip toch eens ga uit proberen..

De dag is goed begonnen en het is gezellig druk in de salon, in mijn ooghoek zie ik de counterdisplay en bedenk me dat het Finnley's "MUST HAVE" product, producten welke maandelijks in de aanbieding zijn, toch wel hard is gegaan, die instore communicatie heeft echt geholpen. Stom, ik had ze begin van de week mee moeten bestellen, gelukkig hebben ze geen vrachtkosten vanaf € 99,-. Dus straks even in de pauze de bestelling maken en aangeven dat ik het morgen (zaterdag) wil hebben.

Even snel m'n mobiel checken, hé... een bestelling van de webshop, ik geloofde er niet zo in maar ben bang dat ik toch m'n rayon manager moet gaan bedanken. Mooi weer 4 producten verkocht en hoef er niets voor te doen, de producten worden vanuit Salon Partners verstuurd. Zal straks deze nieuwe klant een persoonlijke mail sturen met een kortingsbon, misschien kan ik haar ook zo de salon binnen krijgen. Morgen heeft de klant zijn product al in huis, ik ben toch benieuwd wat ik er aan verdiend heb, even de app nakijken hoeveel geld ik kan laten uitbetalen, of zal ik het nog even opsparen en laten staan voor de vakantie?


Pfff de accountant, even terugbellen dan maar. Ik weet nog goed dat hij het vreemd vond om te starten met die "kleine" firma, maar wel leuk dat ie zijn ongelijk heeft toegegeven. Mooi om te horen dat het speciale consignatiesysteem zijn vruchten begint af te werpen en dat ie erg blij is met de resultaten..

17.55 uur lange, creatieve en gezellige dag geweest in de salon. Nu ff afsluiten en dan naar huis. Chips.. de waterstof en een van de spotlight products is op, ik zou nog bestellen in de pauze. Nou ja,ik bel zo wel in de auto of zal ik even via de site bestellen? Kan ik wel direct even de trainingen regelen en direct kijken welke service artikelen ze er inmiddels bij hebben gekregen, handig hoor zo alles onder 1 dak..

Na het eten nog even snel op Facebook kijken en de diverse discussies volgen. Ik ben zo blij dat ik die eeuwige discussie niet meer hoef te voeren, waarom dezelfde producten goedkoper zijn op het internet of bij de groothandel. Zal ik ze wel of niet op de hoogte brengen met wie ik werk?

Even snel de bestelling via de site gedaan, nog een idee gemaild voor het portfolio van Finnley's en mijzelf opgegeven om eens een gratis salonscan te laten doen. Nu nog even de mail richting de nieuwe klant en dan bankhangen...

Zomaar een dag....

Salon Partners